Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Det var våra synder han bar.."


Synden är värre än krokodilkäftar!

den drar oss - Människor - med sig

i djupet


det enda som befriar oss, är Jesu blod

på Golgata kors.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-06-02 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
you is like a fucking crocodile, man.
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld