Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Guds rike består inte i ord, utan i kraft"


ORDEN ÄR MÅNGA

men

få fastnar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger
Publicerad 2012-06-03 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld