Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "För Gud är allting möjligt"


TRO PÅ GUD

är att se Guds möjligheter

i våra omöjligheter.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-06-03 19:32



Bookmark and Share


  Maria T
Det finns ingen gräns
för Skaparens möjligheter
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld