Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära mamma

Kära mamma
Du såg mina ärr
"Det ser ut som du skurit dig"
Skratt
"Nej jag ramlade"

Kära mamma
Du lyssnar
Men skulle du förstå
Att smärtan är skön
Att detta pågått
Under en lång tid

Kära mamma
Det var gamla ärr du såg
Skulle du förstå
Att kärlek kan ta så hårt
Men det är okej nu
Jag ser livet igen
Även fast det ibland blir
Svart av mörker
Ibland suddigt av tårar

Kära mamma
Jag är så glad jämt
Men så länge jag kan minnas
Har alltid spår av sorg funnits
Åtminstonde sedan det tidiga
Mellanstadiet
Då dikter började skrivas
Alltid om sorg
Alltid

Kära mamma
Du satt bredvid mig i timmar
När mitt hjärta just var brutet
Mamma
Det tog så hårt




Fri vers av Josephyne
Läst 429 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-06-03 22:28



Bookmark and Share


  My secret garden
Känner igen och något brister. Varje gång. <3
2013-01-07

  Gunilla Karlsson
Din text går in... berör.
2012-06-05

    B.P.
Du skriver så berörande, din ensamhet, ingen som förstår. Väcker en önskan om att hjälpa.
2012-06-05

  Ariana Vos
Jag ramlade ... på några spikar ...
Allting är ju bara en ursäkt, för de kan inte förstå, det verkar inte så.
Definitiv en av dina bästa
2012-06-04

    maija tuori
Berör ...
2012-06-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o emotionell kring denna tragik våra hjärtan så när
2012-06-03

    ej medlem längre
Kära du...dina ord går inte att läsa utan att tårarna kommer...du skriver så det gör ont....
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Josephyne
Josephyne