Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS FÖLJDE FADERNS VILJA

ända in i döden:

döden på ett

kors, som

gör att


många kommer att befolka himlen:

de som tror på Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-06-04 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
usch vad dåligt.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld