Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord? VI

Ibland hjälper inga nya,

för att de gamla finns kvar.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-06 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP