Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetsfingrar mot frusna själar






Och en ängel viskade till mig i natt
Jag är trasig , låt mig gå

Jag har tappat tid och rum
och mig själv där någonstans mellan raderna
För en nebulosa och en supernova hör väl ihop på något vis ?

Säg , hur kan det komma sig
att världen alltid krymper
när hon konfronterar mig med sina tankar ?
Och varför river jag hennes fasad
när jag tar i henne med den allra lättaste beröring ?
Sammetsfingrar mot frusna själar
I kärleksrymden är det svårt att andas ,
för vi svävar i mitt vakuum

Och en ängel släppte min hand i natt
Hon var trasig , jag lät henne gå




Fri vers av nea.
Läst 685 gånger
Publicerad 2006-02-03 00:17



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Skööön o lite sådär mörk o mystisk.. Gillar att läsa sånt, speciellt nattetid. Snyggt hur du knyter ihop texten sen =) Gonatt.
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.