Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan älska, älska dig.

Små vattendroppar rinner utmed våra nakna kroppar
Rykande hetta, imma fyller upp hela rummet
Kom närmare så jag får känna dig
Känna att jag fortfarande lever

Rör dina läppar över allt som gör ont
Sätt din perfekta hand över mitt hjärta
Och känn hur det faktiskt finns liv där under ben, brosk och kött
Jag vet, det är svårt att tro många gånger

Kom närmre
Dina ögon blickar in i mina
Snälla du, titta inte bara
utan se
Försök att se mig
Jag ser dig, allt vad du är
Allt du kan bli
Väljer du att fläta dina tio fingrar ihop med mina lovar jag att jag aldrig ska släppa dem

Snälla gå inte
Jag kan älska
Älska dig




Fri vers (Fri form) av SvartPoesi
Läst 478 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-06-06 23:37



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Väldigt vacker!
2012-08-21

  A-F
känner igen !
bra skrivet !
2012-08-10

  Svirran
Så himla fint. Du gör magi med dina ord. Sluta aldrig skriva.
2012-08-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart vacker i kärlekens färg
2012-06-29

  Julio VIP
vacker fin text
2012-06-13

  ULJO
Du berör verkligen med denna text
2012-06-07

    nånja
under ben, brosk och kött..
2012-06-07

  TT
...berörande...bedjande...vacker...
2012-06-07
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi