Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad vårdnad

 

lördagsfrukost

fil och musli

stillsamt regn mot rutan

tidningsprassel, stor kopp te

och ett sug i magen efter barnen




Fri vers av Rosmarin
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-09 09:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
orden känns
2012-06-17

  träsnidaren
Som ensamstående farsa känner jag väl igen mig.

Mycket bra!
2012-06-09

  ResenärGenomLivet
Dina ord känns.
2012-06-09

  anits VIP
Mycket berörande och vackert
skaldat ord som man känner
igen sig i
2012-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin