Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök är när man testar sig fram till ett slags upplevelse eller resultat. Ibland med blandade känslor, ibland med blandat resultat. Man får då ta det för vad det är, oavsett vilket kön man tillhör. Man får ta det 'som en man'.


Försök att ta det som en man?





För att i någon liten mån kunna uppleva
hur det känns för en man

så kan du antingen klia dig i örat
väldigt långsamt och känslosamt

eller så slickar du dig om läpparna
spolar långfingret i kallt vatten

och för sedan sakta in det i munnen
mellan slutna läppar medan du blundar.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 16:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Suveränt - säger jag som är kvinna
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP