Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Gå också du till min vingård"


GUDS BUDSKAP BRÅDSKAR!

om frälsning och läkedom i Jesu Namn:

annars går Människor evigt

förlorade!


Du som tror på Honom, ställd Dig -och Ditt liv

till förfogande, som medarbetare till

Honom!


för Dina medmänniskors, Din

omgivnings, frälsnings

skull!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-11 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld