Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Ropa till mig i nöden, så vill jag hjälpa dig, och du skall prisa mig"


GUD HAR ALL MAKT I HIMLEN OCH PÅ JORDEN

också idag och

också hos

Dig!


Tro, på Honom:

att Han vill

och kan


hjälpa Dig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 87 gånger
Publicerad 2012-06-12 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld