Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BED OCH DU SKALL FÅ!

sök och Du skall

finna, klappa på dörren

och den skall öppnas, säger

JESUS, till Dig och mig -och oss alla!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-06-15 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld