Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "När kärlet misslyckades i hans hand, började han om igen.."


Om Ditt liv känns misslyckat

ge skärvorna till

JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger
Publicerad 2012-06-16 07:41



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
flinka vera, det var en intressant text.. Mvh S-E
2012-06-16

    flinka vera
bbbbaaabbbbaabbabbel
2012-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld