Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är han...


Jag är han
Han som väntar
Han som tänker
Han som vill

Jag är han
Den som tror
Den som hoppas
Den som saknar

Jag är han
Han du ville ha som vän
Men som du glömde bort
Som nallen du glömde
På barndomens vind

Jag är han
Han som gömmer känslor
Han som ser bort
När du går fel väg
För han har inte rätten
Att leda dej rätt

Jag är han
Han som älskar någon
Men som säger
Att han bara
Vill vara vän

Jag är han
Som äntligen vågat
Men som ännu
Har en lång väg kvar
Innan vägs ände syns
Där borta i horisonten

Jag är han
Som hatar sommar
Som fryser in i märgen
Om du inte är här
Men jag är han
Som kan stå naken i kylan
Om det är
För din skull
Jag står

Men jag är han
Jag är också han
En man som vet
En man som är säker
En man som inte tvekar
Inte darrar på handen

Han som vill
Han som gillar
Han som älskar

Dej...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 458 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-06-19 13:40



Bookmark and Share


  Maiah VIP
vackert.... själavackert!!!!
2012-07-08

  La Magnólia VIP
En underbar kärleks dikt!
2012-06-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusigt!
Vackert rusigt!
2012-06-20

  Chawa VIP
Vacker text. Som förklarar
allt i skönskrift. Tack!
2012-06-20

  Osvalds_Dotter VIP
Du är den, den som skriver....
Dessa vackra rader...
Tack!
2012-06-19

  Magica VIP
Fint! :)
2012-06-19

    ej medlem längre
Du är han som skriver så mjukt och längtansfullt om kärleken så vi får njuta.
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT