Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hjärtat är fullt av

talar munnen och skriver pennan:


därav kan man veta

vad som finns i

hjärtat:


det är svårt att

dölja.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-20 07:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det håller jag med om.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld