Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag be dig följa med

Rädslan har fångat mig.
Kärleken känns så nära
men sorgen följer mina steg.
Du rör mig, mitt inre
som ingen annan kan göra.

Hur kan jag be dig följa,
hur kan jag stjäla det som är du
för att bli ett med mitt jag.
Men älskade, du gör mig levande.

Syrenerna har blommat över,
men ändå är du mig mer nära
än någonsin tidigare.
Inga hav skiljer oss åt längre
och dina läppar är allt jag ser.

Regnet dränker mig inte
och just därför är jag så rädd.
Vem är du och vem är egentligen jag.
Vilka har vi blivit.
En enhet som är dömda att lägga jasminer på en kyrkogård.

Jag ber till högre makter, till något vissa kallar Gud.
Jag ber för ögon som ändrar färg under månsken,
till ett liv som varit, till ett som förblir.
Jag ber för ditt hjärtas skull att aldrig behöva ge mig mer än syrener.

Hur kan det vara för tidigt att säga, jag älskar dig
när jag har känt dig en evighet innan idag.
Hur kan jag låta bli att söka dig i regndropparna
när det är dem som låter mig leva.
Hur kan jag be dig följa med utan att stjäla dig ditt jag.

Jag älskar dig...




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 495 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-06-20 22:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känner energin flöda ...mycket bra skrivet!
2012-07-14

  Per Blomqvist
Ett vackert brus mellan punkterna.
2012-07-12

  firefire
underbart vacker text som berör...fint vännen!
2012-06-29

  Samuel E. Rajeus VIP
Ja, genuint, vackert och utlämnande vilket innebär en enormt stark individ (du) bakom detta skrivande/diktande/skapande.
2012-06-23

  issac.a.m
Helt Underbart
2012-06-22

  Lars Hedlin
Mästerligt skrivet som bara du kan vännen ! kram
2012-06-21

  Zachrisdotter
berör mig djupt under huden!!
så vackert och öppet klart!!
2012-06-21

  LenaJohansson VIP
underbart vackert o mycket bra skrivet...härligt att se dina skapelser igen Suzy
2012-06-21

    Birgersdotter VIP
Underbar text..öm ,fin, sorglig och kärleksfull
2012-06-21

  Johan Bergstjärna
Underbart Suzy, har du träffat KÄRLEKEN?
2012-06-20

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker och känslosam text. jag tycker om den.
2012-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna