Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag VAR rädd för lyckan

Jag skulle skriva att jag var rädd för lyckan
Men i samma stund som jag uttalade orden
försvann rädslan
På tre sekunder försvann den
Det är ju som du nyss har lärt mig
Tar man emot känslan med öppna armar
så dör den

På fem minuter
befriade du mig
från en kamp jag utkämpat i år
Sluta strida, sade du
Omfamna din fiende

Jag gjorde som du sade
och fienden gick upp i rök
i samma ögonblick
som mina armar snuddade vid hennes




Fri vers av arcoiris
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-23 22:26



Bookmark and Share


  arcoiris
Tack Alice!
Om du inte på riktigt känt så, så hoppas jag innerligt att du en dag kommer att komma dit. Bli befriad från dina rädslor.
Ja, jag har inga ord att smycka med längre.
De enkla orden får tala för sig själva.
2012-06-23

  aspiration
Jag fastnade för dethär. Kanske för att jag känner igen mig, eller åtminstone för att jag skulle vilja känna likadant.

Jag gillar verkligen hur du går rakt på sak utan att egentligen säga särskilt mycket. Bra!
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris