Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara, eller?

Jag stämde, jag tog ton
men agerade pultron
jag satt fast som i en deg
jag var feg

trots rådande bekymmer dygnet runt
i ett leverne som är översunt
så lever livet inte bra
och då kommer frågan, är jag något att ha

att hänga i julgranen, eller hänga i en tall
för bekymmersdagar finns ingen mall
jag är så trött
och mitt sinne ganska nött

var är det positiva nuförtiden
som fanns den tid som nu är förliden
att vara eller ej
att försöka fortsätta att vara mig

grubbla, snubbla – klumpar i halsen
den eviga tårevalsen
tycka synd om sig själv, eller är det verkligen så
man ska ta vissa saker på allvar, innan man ser den andre gå

© Ted Örnberg 2012-06-23




Bunden vers (Rim) av Eaglemountains VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-23 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP