Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förortsbarn

 

Grå förortsbarn
leker med gräsklipparen
på asfaltsplanen

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 525 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-06-25 11:49



Bookmark and Share


  Erik L
Riktigt bra skriven haiku med en fyndig och intressant iaktagelse på slutraden. BRA!
2012-06-25

  Max Poisé VIP
Värd sin uppmärksamhet är detta alster, Mycket bra Japanare fick du till!
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H