Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
David mot Goliat.


DAVID VAR OBEHÖVLIG

visste alla hans bröder:


men Gud var av annan mening:

Gud behövde honom,


skulle Gud komma måste

David vara med.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 69 gånger
Publicerad 2012-06-27 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld