Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

att jag fått växa upp

i Norrbotten:


i midnattssolens

land!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-06-29 06:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns mycket att vara tacksam för. Midnattssol är nog inte så dumt.
2012-06-29

    ej medlem längre
Fint ordat!
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld