Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klunga gårdar, 2,5 km norr om Harads, efter jokkmokksvägen, väg 97.


I Bjässand är allt som vanligt

människor arbetar och bygger

föder -och fostrar barn,

lever och dör.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-06-29 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld