Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Dixie blå' av AgnesP, inspirerade till min limerick. Bilden visar en del av höstens Karlstad. Jag förknippar alltid begravningar och sorg med hösten, oavsett när den infaller. Sorgen eller begravningen.


Kritik på en text (797) Blomstrikt (rick)




Sorg är inte alls att leka med
trots år vilka kan den bleka ned
om än smyckad först med blomster
för livets alla hågkomster
bundna till grav likt vanlig sed




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-04 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP