Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara spyr ut.

Jag har fått se
Fått känna
Fått det bränt
Rivet itu

När man släcker ner
Släcker ner nätverket
Efter för många uppkopplingar
Efter för många sökningar
Men bara fått spam som svar

Jag har fått smaka
Ibland på min egen medicin
Jag har fått lukta
Ibland på min egen skit

Strömavbrott
Fuktskada
Mögel
Översvämning
Jordbävning

När du snubblat
När man ramlat
När kvinna slagit sig
När jag stukat fötterna
Eller båda två
Som förra sommaren
Syns det
Syns du
Man
Kvinna
Jag
Dina fel
Eller så syns du inte
Man inte
Kvinna inte
Jag inte

Det blir desto svårare
Desto hårdare
Desto längre
Om du
Om jag
Om alla
Låter rivsåren
Skrubbas
Skrubbas mer
Att dölja dem

Hur ska vi kunna skina
Skina när lågan släcks
Efter varje strömavbrott?

Vi får skapa vår egen ström
Han får bygga sitt eget elverk
Hon får bygga sitt eget vattenverk

Det är vår början
Det är vårt slut
Det är våra meningar
Våra ord
Våra ordval

Det är vårt val
Ditt val
Mitt val
Mina tankar
I min text
I min story
I det som är jag
I det som jag väljer
Väljer att ta fram
I mitt liv
Här
Och nu.




Fri vers av MissCaylin
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin