Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är avtryck i mig

Jag vill vila tätt intill dig,
så nära dig vill jag vara
att jag kan räkna dina ögonfransar.
Jag vill känna din andedräkt
varm mot min hud
och andas in din doft


Ibland gör världen ont i mig
Då vill jag vända till din famn,
där växer trygghet,
där föds lugn

Ibland gör det ont i dig
Då vill jag bära ditt hjärta i mina händer
och vagga tunga tankar till sömns

Ibland letar sig tårar nedför mina kinder
Kanske av sorg
över att du är någon annans
kanske av glädje
över alla fina stunder vi delat
Jag kan inte säga säkert,
allt jag vet är att de är dina

Att jag älskar dig känns uppenbart,
och lika självklart som att finnas till


Du tror säkert att jag inte är din längre
men du har lämnat ett evigt avtryck i mig
och därför kommer en del av mig
alltid att tillhöra dig







...

Jag finns alltid vilandes intill dig,
väck mig om du behöver mig älskling




Fri vers av sandraskänslor
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-03 10:07



Bookmark and Share


  ULJO
Vackra rader till kärleken
2012-07-07

  ULJO
V
2012-07-07

  Katinka VIP
Så otroligt fin. Känner igen det så väl. Sparar den.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor