Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten repris


Jag inväntar dig




Om jag skulle öppna himlen för dig

skulle du då våga

kliva in och tro att det bär

om jag skulle göra månen så vacker

att det du ser bländar dig

skulle du då våga låta dina drömmar

föra dig in på det okända

ge dig chansen att våga lita på din känsla


jag inväntar dig



under syrenens blommande kvist

jag finns på stranden väntande på dig

i sanden ser du mitt meddelande

skogens alla träd gömmer mig för din blick

men jag finns där om du noga känner efter


i trädstammarna

i den mjuka mossan


från trädkronors susande hör du min stämma

i det klara vattnet i sjön kan du förnimma mig

i skogstjärnan ser du det under jag vill visa


se upp mot bergen min vän då ser du mig

om än bara konturerna

men det är jag


himlens stjärnor ska jag sammanlänka till ett hjärta

då du blickar upp mot himlavalvet ska du få se det

det hjärtat är mitt som slår för dig


månens sken lyser upp din stig om natten då du vandrar

och hjälper dig att färdas på din resa i livet

solens strålar om dagen värmer dig

minner dig om


den värme kärlek ger








Fri vers av sunnanvind
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-05 09:10



Bookmark and Share


  Glensan
Underbart vackert skriftat
2013-01-15

    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt med vackert språk,
och näst intill en melodi av det ordflöde dikten skapar
med sin kärlek och omtanke.

En dikt att återkomma till. Väl värd att publiceras i repris.

2012-07-29

    JJ VIP
En helt unik och underbar värme! Mvh. JJ.
2012-07-06

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat
dina ord rör vid mitt innersta
2012-07-05
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind