Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sann berättelse på sätt och vis,men hur saker och ting egentligen gick till vet jag naturligtvis inte...


drunknad...

tidig morgon
simmar..

lite yr efter all förtäring av
mat och starka drycker
men känner mig glad
förväntansfull

det här ska bli en
underbar helg fylld av
musik,karuseller,folkfest
och kanske lite kärlek...

mina vänner lite längre fram
hör dem stoja och stimma i
vattnet
det vatten som inte är varmt
men ändå känns rätt skönt
mot min varma kropp

berusningen gör mig
avslappnad

drömmer mig bort en stund
och plötsligt.....

krampen

outhärdlig

känner mörkrets makter
som drar mig

neråt

kämpar emot
skriker

men ingen hör

vattnet bubblar bara
i mitt vidöppna gap
och fyller strax
lungor

min kropp...

tung

känner sedan
en otrolig värme

så skönt

en änglalik varelse
vinkar åt mig
ber mig komma

hennes smekande röst
milda ögon
och lockande uppsyn
gör mig uppspelt

glömmer vad som håller på
att ske

glömmer bort att kämpa

känner ej längre smärtan

försvinner allt längre in i
tunneln

ovanför mig råder febril
aktivitet

räddningsbåtar
helikopter

ljudet av dess motorer

skrik och gråt från mina
chockade vänner

som märker efter ett tag
att jag inte är med längre

sökandet

de letar mig

men jag är inte längre
kvar här

som en film i svartvitt
ser jag allt

men nu är det jag som
är ovanför

livet tog en ny vändning
idag.....




Fri vers av firefire
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-06 10:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oj en text som berör på djupet "APPLÅD"
2012-07-14

  KrutOla
Drunkningsdöden har någon sagt mig vara en härlig död. Hur nu någon kan veta det... Det är ju lite svårt att komma tillbaka och berätta.

Men - Ska man gå åt i vatten så är det väl rätt bra om det känns så här...

Intressant text på ett lite ovanligt tema :-)
2012-07-06

    ej medlem längre
vilket drama.. likt höra en
röst från "andra" sidan...
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire