Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara litet funderingar över en tavla jag har i vardagsrummet..

 




Fiskarens liv

I en gammal fiskarby

nån stan i världen

 

sitter byns kvinnor och lagar näten

och diskuterar

böndernas skörd

 

dom har kaffe och bullar

färdigt åt sina män

att ta med ut

i den tidiga morgongryningen

 

där endast fiskmåsar och allbatrosser är lika tidiga

och endast Gud och fisk bestämmer

tidens gång och överlevnad i fiskarens liv....

 

Leva eller dö..




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-07 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din fina text gav en upplevelse jag njuter av. Tack!
2012-07-31

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-07-31

  Maria T
Så mysigt med kvinnorna
som sitter och lagar nät
och diskuterar och
vänter på kaffepausen
2012-07-08

    ej medlem längre
Fint...
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP