Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andreas Lindemann - du fattas oss



Lindemann –
ovan molnen
dansar nu
din vässade penna

till stor glädje
för alla de själar
som flugit iväg


före



dig




Fri vers av Junitvillingen
Läst 1076 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-07-08 00:21



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
För alltid saknad här
2012-11-12

    ej medlem längre
Jag har pendlat fram och tillbka från denna hemsidan, men det slutar med att jag kommer tillbaka pga alla dessa duktiga poeter som
Jag får lära mig av, mr lindemann var en utav dem.

Vad har hänt:(?
Hur gick han bort?
2012-11-06

  Bodil Sandberg VIP
Vindarna vänder
så mörkt och kallt det blivit


dock en solsida dröjer
stilla varm vid allt du skrivit

2012-08-22

    J. Herward


Det känns så läskigt.
MrLindemann som bara var ett allias, jag kan aldrig säga att jag kände honom. Men vad gör väl det när sanningen rinner ur raderna.
Jag är tacksam över att ha fått ta del av hans poesi och för att han såg mina texter när jag var grön. Han skrev de finaste sakerna.

Nu är poeter.se sannerligen ödsligt och utan själ.
2012-08-01

  Kjell A. H Lundin
... skulle nog passa på hans gravsten!

Eftertänksamt .....
2012-07-12

  Carola Bouvin
Det är med stor sorg jag läser din fina text...
2012-07-08

    Max Poisé
Saknad i massor! Mycket av min inspiration kom från honom!
2012-07-08

  © anakreon VIP
En vässad penna
punkterade just
molntäcket över
Fisketången.
Månne är det...?
Calle
2012-07-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst fullt ut
den saknaden
tar aldrig slut...
2012-07-08

    Ken Cassel
Hej lilla ängel där

Dig som vi alla håller så kär

Tråkigt men sant så finns inte Lindemann med oss här längre

Inte mer än i våra hjärtan då han aldrig någonsin

kommer att bli bortglömd

Inte på den här sajten i alla fall....

Kramar

Ken
2012-07-08

  aol
och vi kommer efter dej så sakteliga en efter en, käre broder,, tack för din fina skrift vännen,
2012-07-08

  Anders Nordlander VIP
Fint skrivet. Han var en riktig poet tycker jag, alltigenom !
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen