Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag antar att det är så här en svensk skulle försöka sig på att skriva en engelsk text och samtidigt vara osäker på om det vore korrekt engelska. Jag har lika svårt att förstå hur Spartacus i teveserien kan tala engelska, han var ju inte engelsman.


I really do not know what that means








Just like one moment in time
in the grass
when the sun is sinking at sea

and some people lay down
with each other, kissing and laughing...
just in such a moment

it all will be like time
never will start again
or go outside another house.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-07-07 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP