Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till dej...bara till dej...


Ja, jag vet...


Ja, jag vet
Att jag sagt det förut
Men låt mej säga det igen
Det jag gillar att säga
Och du vet
Att jag gillar att säga
Att jag gillar
Dej...





TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-07-08 18:12



Bookmark and Share


  Magnus P.
Härligt glädjefull och lekful!
2012-07-09

  wildah
Så fint sammanfattat :-)
2012-07-09

  Maiah VIP
Genom repetition ska världens frälsas, har jag hört... men det funkar nog även i relationer om man vill komma nära.....
2012-07-08

  Chawa VIP
Det var en söt en! :)
2012-07-08

  ResenärGenomLivet
Det kan man inte säga för ofta...
2012-07-08

  alvan
Härligt, hoppas du har det gott!
2012-07-08

  Rise Little One
Åh så himla söta rader! Vad mysigt det låter :).
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT