Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åk (inte)

försvinn från mig
åk bort och kom helst inte tillbaka
inte någonsin igen

jag tycker om dig så fruktansvärt mycket men det kanske är så att jag behöver dig mer än så
mer än något annat någonsin

men försvinn från mig nu
jag vill aldrig mer se dig

du håller ihop mig och så fort du inte finns nära så faller jag sönder




Fri vers av det där som känns
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-08 19:56



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Vackert, men smärtsamt.
2012-07-08

  NågonAnnans
Så kan det kännas ... Jobbig känsla , men fint förmedlat i dina textrader *applåd*
2012-07-08

    ej medlem längre
Hur skall du ha det nu då?

Förresten: vem ere på bilden?
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns