Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av ULJO


Dagens tanke 2012 07 30






Skönmåleriet inga gränser vet
livet är en outgrundlig smet
ur drömmen vill väl ingen vakna
för att vaken sedan drömmen sakna




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-30 13:13



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Tjusigt Lo katten :)

Kramar

Ken
2012-08-03

  Mike
Snyggt! du är helt fantastisk med ord!
2012-07-30

  Lasseman VIP
Wow!.. du e bäst..
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP