Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får så ont i huvudet om jag kommer till en plats och någon annan varit där och möblerat om. Jag vet ju vilka behov jag har av att finna saker och ting som de var 'igår'. Att de sedan flyttats kan göra mig alldeles ifrån mig och fullt ut stressad.


Skäl till irritation









Trots det sköna i
att vi inte alla har samma smak

det tycks irritera människor
då det finns folk

som har just en personlig
och för andra divergerande smak!




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-07-09 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP