Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår nya verklighet

Det var sommar och vi sprang
över grusets damm
höll varann i hand

Så barnslig och fri
bara en förälskad kan bli
Vi flyr från våra kroppar
betraktar dem med avund

Slingrade om varandra
som två ormar
har vi lovat att älska
så länge jorden är rund

Tillsammans är vi så nakna
som två människor kan vara
Och alla vet,
att berörd av kärleken
blir var och en poet

Hösten kom, exploderade i färger
och vi likaså

Vintern är här
och det är bara vi två

Växte ihop till en enda enhet
och till sommarn kommer du,
vår nya verklighet.




Fri vers av Rymdblomma
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rymdblomma
Rymdblomma