Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var inte rädd

Solen kastar en skugga över din tunga. Karva i bröd. Hack hack hack. Munnen tystar mun. Svälj. Hantera käken. Du arg. Gråt inte, det syns. Tyst. Släpp och gå vidare. Väl borta är sorgen ingen match. Andra sidan är ni klara.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-07-11 08:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Se dig själv i dig för du är inget annat flr du ber om nåd
2012-07-13

    ej medlem längre
Korta fraser gör att man fyller i själv.
Snyggt.
Älskar slutet. :-)
2012-07-12

  anits VIP
Bra skrivet dina text får mig att
se dina ord i bilder
2012-07-11

  ResenärGenomLivet
Får tänka lite...ser bilder...tänker lite till.
"Släpp och gå vidare"...det är bra...
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist