Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Sång för sökaren' av Erik L, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (802) en rick







Detta poetiska är välskrivet
ety det avhandlar själva livet
rimmar gör det även här som där
i sådan text kan läsaren bli kär
om blott hon vågar själva klivet




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-18 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP