Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Bakom' av madigan, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (801) åtta gånger åtta i mera blod på sand






Har man en schackrutig häst
boendes i badkaret
kan nog vad som helst hända.

Att dess vingar är hopvikbara
och passar i städgarderoben
bredvid strykbrädan är förstås ett måste.

Har den dessutom åtta ben
och finns avbildad på olika etsningar
hängandes på gallerier världen över
får man väl ändå vara glad.

Gudar kan ibland avbildas
det hänger mest på betraktarnas öga
vari vagelns bjälke är förtegen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-14 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP