Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If you can not play it easy, play it at least well.


Dagens förklarade ord 2012 07 16







Städskåp
är den plats där man förvarar städ, sådana där tingestar av tung metall som i mindre format skulle passa så utmärkt som brevpress. Tung metall kallas musik för som inte är gjord av någon tungmetall.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-16 09:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Envar har förstås rätt till sin egen åsikt, men just hur att prioritera, det måste väl ändå vara något för den just enskilde 'medborgaren' eller skrivande 'medlöparen', som väl på skidor skrinnar sig fram i Bosporen?
2021-06-14

  Nanna X
men om man lyssnar på heavy metal medan man städar, då blir det ju städmusik. är den då metallisk eller icke-metallisk? tung eller lätt? du får gärna prioritera detta mail framför mina gamla obesvarade för jag vill verkligen veta din åsikt i frågan.
2012-07-16

  Minkki VIP
Gillar :) bäst att kolla upp andra ord av Dig:)
2012-07-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP