Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur arkiven




förlisning

 

 

stänger mina portar

alla

 

 

samlar ihop

alla

andliga nycklar med dun i spåren

känslocyklar med kedjor smorda med ömhet och andra i ryck hastigt påkomna idéer

lagom att fylla Kiviks Marknad

 

en arkipelag i sinnesslöhetens hav noga retroaktivt räknade

jag kan dem

 

du seglade utan sjökort

 

 

någon som önskar tillträde? Bara Banka med en planka! Jag sover nog men det går bra att ställa den vid husknuten, för där behöver renoveras. Medtag gärna hantverkare.

 

 

stärkare för själen svänger mellan tröstens rus och hatets giljotinbyggnationsritning

 

bättre att aldrig i stormöga hissa segel men vem lyssnar när solen skiner

 

 

jag kortar mina linor

 

 

jag portar dig

med min egen förlisning

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger
Publicerad 2012-07-14 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri