Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte vardag med exet


Avspänd njutning

När du vänder mjuka kinden till skiner solen
precis lagom så man slipper kisa

Man kan njuta av att det fläktar
och slipper hålla i hatten

Inga höga ljud gör sig påminda
man kan i lugn och ro lyssna på hur lövträdens blad dansar

När du vänder mjuka kinden till
blir livet som en perfekt sommardag
då jordgubbarna smakar sött.





Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-02 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det var avspänd njutnig att läsa din text. Tack för dom orden.
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP