Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg



Din själ förförde mig

slog omkull mitt sinne

En värld av stjärnor tindrade

ett ljus i mörker

fann jag kärlek

Någonstans där slukade du mig

utan att jag förstod

Ord blev tomma löften

förbluffad

står jag ensam

krossad och förstörd

av kärlek




Fri vers av Lindizz
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz