Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kyssar


Dina kyssar
som en smekning
över min kind.

Dina läppar
så ömt pressade
mot mina.

Din kyss
så glödande intensiv
i tungors virrvarr.

Dina kyssar,
en ständig
äventyrsresa.




Fri vers av Anna H
Läst 487 gånger
Publicerad 2004-08-05 11:05



Bookmark and Share


  Maria Diamond
helt underbart =)
2004-08-14

    Mats Almqvist
Sista strofen gillar jag mest. Fångar detta med att ett förhållande aldrig får hamna i för mycket rutin, utan måste vara just ett äventyr.
2004-08-06

  Tothem
du beskriver något så underbart som att kyssas. Tack!
2004-08-05

  Cattis Rönn
med kyssar...dom kan leda var som helst...Tack för påminnelsen!
2004-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H