Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den som kommentar till en text av Steve Lando. Jag inspirerades till en del av stilen i 'Pyttans ABC' som skrevs för sådär en hundra år sedan eller så. Blott icke själva ämnesvalet, det stod Lando för.


Gårdagens rick, någon gång i juli 2012





Det är allt ett svettigt göra
att en man eller ett kvinns förföra
så talar lusten till dig här
att den är blott ett kärt besvär
som bankar älskandes möra




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2012-07-25 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP