Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du inte bara heter vackert...


Bara lite...


Du gör aldrig
Så mycket
Bara lite
Ibland

Skriver aldrig för mycket
Säger aldrig för mycket
Bara lite

Du gör ännu aldrig
Allt
Aldrig fullt ut
Vad jag
Önskar
Vill
Hoppas

Men du gör lite
Och det lilla du gör
Gör du vackrare

Än någon annan...




TT

(c) 2012



HSGK




Fri vers av TT
Läst 314 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-07-25 12:56



Bookmark and Share


  Lovisa Lindbom
Fint och på något sätt ödmjukt. Det är svårt med olycklig kärlek. Men själv tror jag att det finns flera "den ende". Det får man ta reda på...Efter man tagit reda på om den person man redan har kär är eller kan bli tillbaka.
Men det kanske du gjort; det är ju det som kallas olycklig kärlek.
2012-07-26

  Chawa VIP
Fint så fint...det är det lilla som gör det!
2012-07-25

  Katinka VIP
Så fint skrivet. Du väljer alltid orden så väl, säger mycket med få omsorgsfullt och känsligt valda ord.
2012-07-25

    ADI Nehlin
fin...berör
2012-07-25

  ResenärGenomLivet
Tycker mycket om...sparar.
2012-07-25

    ej medlem längre
Fint beskrivet!
Men en fundering,
vad gör du själv?
2012-07-25

  Coldasice VIP
så vackert och ändå så enkelt. Helt underbart.
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT