Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du sa det...


En bra...



Du hade
En bra

Och då
Blev också min
En bra...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-30 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TT
TT