Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så glider

 

 

så glider luckorna långsamt igen

igen

 

 

och svider av ofylld förväntan och lider

av rofyllda gläntans dofter

 

 

såg glider luckorna långsamt

igen

 

 

igen

 

 

och friden får sova bredvid

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-31 14:01



Bookmark and Share


    ordskalv
Hm...jag började fundera över dina rader väldigt intensivt.
Försöker klura ut vad du vill säga. Jag är helt tom i skallen
och det händer aldrig. Du har målat med din ordpensel med osynlig färg.
Iaf för mina ögon och sinnen.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri