Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i'm the hero of this story i don't need to be saved

det kan inte sluta så här
det kan inte sluta så här
det kan inte sluta så här
det får inte sluta så här

håll käften
snälla håll bara käften sitt ner
och var här

snälla var här. finns här med mig ett tag för det kan inte sluta så här




Övriga genrer av det där som känns
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-01 15:56



Bookmark and Share


    maria gustafsson
så jävla bra
2012-09-04

  Magpie
Jävlar. Du berör mig så att jag sitter här och ryser.
Kort, koncist och kraftfullt. Jag gillar din stil.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns