Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade V

 

Älskade. 

Min hud är gränslös när du smeker den.

jag vet.

jag börjar där du slutar.

men ändå känns du liksom mer.

du tränger in.

och går igenom.

djupare genom varje skikt.

om alla blickar var som dina.

skulle tiden alltid stå still.

om alla ord var som dina.

skulle de läka alla sår.

om alla kyssar var som dina.

skulle kärleken bo på vår planet.

och vi skulle älska varandra yra.

vi skulle gå runt med solar i våra hjärtan.

och sprida den till alla vi mötte.

och jag skulle aldrig mer vilja sluta andas.

luft

inte för att jag ville det.

vet du

jag visste inte

att händer kan göra så.

så som du kan.

för när du rör vid mig.

berör du så djupt in.

så mycket djupare.

än någon någonsin gjort.

jag kan inte.

förklara.

exakt hur det känns.

det bara känns så otroligt mycket.

just så som en dröm.

man aldrig vill vakna ur.

då vet du kanske.

och jag undrar alltid

om jag är vaken när vi älskar.

att få känna så.

om så bara en gång i livet.

är en ynnest.

och allt det fick jag uppleva.

med dig.

du i mig jag i dig.

älskandes blickar

du kunde hela min värld

när du fanns i min

då var jag bara din

och är

förevigt älskade

förevigt bara din

Älskade.

Min hud är gränslös när du smeker den

jag vet

jag börjar där du slutar.

 men ändå känns du liksom mer.

du tränger in.

och går igenom.

djupare genom varje skikt.

och du vet.

jag är. 

förevigt din.

Älskade.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-08-02 10:08



Bookmark and Share


  Änglaögon
Vacker kärleksförklaring som berör...
2012-08-06

  Lars Hedlin
En smekning av kärlek.........
2012-08-06

  Anya VIP
En böljande kärleksförklaring.
2012-08-04

  Johan Bergstjärna
Underbart du sajtens Kärlekspoetissa!
2012-08-02

  Linda CH VIP
Innerligt vacker....
2012-08-02

  bittemi VIP
Innerlig, vacker kärlekspoesi! Skön att läsa
2012-08-02

    ej medlem längre
Väldigt ömt och rent !!!
2012-08-02

  Bibbi VIP
Underskön.
2012-08-02

    Ken Cassel
Fint Nina :)
2012-08-02

  om en Siri
mycket vackert
2012-08-02

    ej medlem längre
ljuvligt vacker...
helt härlig att
läsa..att ta in..
2012-08-02

  ResenärGenomLivet
Fantastiska, njutbara ord...
2012-08-02

  Max Poisé VIP
Behagligt vackert!
2012-08-02

  Niclas Petersson VIP
Kärlek. Helt enkelt.
Vackert.
Gillar.
2012-08-02

    ej medlem längre
lika oändlig, som vacker....
2012-08-02

    ej medlem längre
En så innerligt vacker kärleksförklaring. Orden riktigt blöder.
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP